Beeldhouder

Maak kennis met de kunst van deze beeldhouder

Maak kennis met de kunst van beeldhouder Tchavdar Iliev! Op zijn website bekijkt u veel van zijn kunst en krijgt u een impressie van de mogelijkheden. Wilt u een beeld op maat laten maken? Zowel bedrijven als particulieren kunnen een opdracht plaatsen bij deze beeldhouder.

Opdrachten voor grote bedrijven

Tchavdar Iliev werd geboren in Bulagarije, maar werkt en woont inmiddels al meer dan 20 jaar in Nederland. Hij heeft zijn eigen atelier in Amersfoort, waar ook regelmatig exposities van zijn werk plaatsvinden. Daarnaast heeft hij al mogen werken voor vele grote opdrachtgevers. Zo heeft hij beelden mogen maken voor Centraal Beheer in Apeldoorn, FBTO in Leeuwarden en Avero-Toren in Leeuwarden. In 2003 is deze beeldhouder geselecteerd voor de World Art Collection tentoonstelling in Zuid-Korea. Zijn kunst wordt langzaam maar zeker door steeds meer mensen gewaardeerd en ook herkend. Hij weet zich namelijk uitstekend van andere kunstenaars te onderscheiden dankzij zijn unieke werkwijze. Hij giet alle beelden zelf en besteed veel tijd en aandacht aan het verwerken van het creatieve idee alsook de technische uitvoering. Dit resulteert in een uniek beeld dat volledig voldoet aan de wensen van de opdrachtgever.

BeeldhouderHeeft u interesse in het werk van deze beeldhouder? Neem dan zeker eens een kijkje op de website om een impressie van zijn werk te krijgen. Wilt u een beeld laten maken? Ook dat is mogelijk! De kunstenaar neemt graag de tijd om uw wensen door te spreken en vertelt u graag meer over de mogelijkheden. U kunt hem bereiken door het contactformulier in te vullen, of bel direct. U vindt het telefoonnummer op de contactpagina.

 

   Contact  Beelden