Beeldhouwwerk

Beeldhouwwerk dat gegarandeerd de aandacht trekt

Kent u de beeldhouwwerken van kunstenaar Tchavdar Iliev? Zo niet, dan is het zeker de moeite waard om zijn kunst eens te bekijken. Er worden regelmatig exposities georganiseerd waar u de kans krijgt om de beelden te zien. Maar ook is zijn kunst terug te vinden bij diverse bedrijven. Zo heeft hij onder andere beelden gemaakt in opdracht voor Centraal Beheer en FBTO. Particulieren kunnen tevens een opdracht plaatsen bij deze unieke kunstenaar!

BeeldhouwwerkEen perfect geheel

Het werk van deze kunstenaar staat voornamelijk bekend om balans. Er is vaak sprake van een samenspel van lijnen die elkaar op wonderlijke wijze kuisen. Waar contourlijnen elkaar kruisen ontstaat spanning; dit maakt dat het oog van de kijker als vanzelf naar dat punt wordt toegetrokken. Ook uniek aan het beeldhouwwerk, is het feit dat de kunstenaar veel tijd stopt in het creatieve proces. Hij giet alle beelden zelf en denkt vooraf na over de juiste vorm en kleur van de sokkel. Zo zullen het beeld en de sokkel uiteindelijk een perfect geheel vormen.

Bent u nieuwsgierig geworden naar het beeldhouwwerk van deze Bulgaarse kunstenaar? Neem dan een kijkje op de website om een impressie te krijgen. Wanneer u graag een opdracht wilt geven aan deze kunstenaar, kunt u direct contact opnemen. Iliev vertelt u graag meer over zijn werkwijze en de bijbehorende mogelijkheden, zodat u samen tot een eindresultaat naar wens zult komen.

   Contact  Beelden