Bronzen beeld

Een bronzen beeld naar wens laten maken

Wilt u een bronzen beeld laten maken door een ervaren en unieke beeldhouwer? Wellicht kan Tchavdar Iliev dan wat voor u betekenen. Deze kunstenaar werkt namelijk in opdracht van diverse overheidsinstellingen en bedrijven. Zo is een deel van zijn bronzen beelden gemaakt in opdracht van grote bedrijven, zoals Centraal Beheer in Apeldoorn en Achmea in Zeist. Zijn werk, Centauer, is ook in Wereld Kunst Encyclopedie van 2004 gepubliceerd. Maar ook particulieren kunnen een opdracht voor een bronzen beeld plaatsen bij Iliev. Neem dus gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Ieder beeld krijgt de nodige tijd en aandacht

Maar wat maakt de bronzen beelden van deze beeldhouwer nou zo uniek? Allereerst weet deze kunstenaar zich te onderscheiden, omdat hij de beeldenBronzen Beeld zelf giet. Al in de conceptfase wordt de wijze van gieten bepaald en wordt nagedacht over de vorm en kleur van de sokkel. Deze werkwijze is, zoals u zich kunt voorstellen, zeer intensief en tijdrovend. Het kost veel tijd en aandacht om tot het perfecte eindresultaat te komen. Dit maakt de beelden dan ook zo uniek, want ieder beeld is weer compleet anders. Dit zorgt ervoor dat uw aandacht al snel door de beelden wordt getrokken; het samenspel van lijnen is kenmerkend voor de kunst van Iliev. De variatie die door ruimtelijke werking ontstaat, heeft vaak verrassende effecten. Balans staat vaak centraal bij de bronzen beelden die deze kunstenaar maakt.

Bent u benieuwd naar de kunst die Iliev al gecreëerd heeft? Bekijk dan de website om een impressie te krijgen van zijn werk.

   Contact  Beelden