Kunst Amersfoort

Kunst gecreëerd in Amersfoort door Tchavdar Iliev

Tchavdar Iliev is een beeldend kunstenaar met een eigen atelier in Amersfoort. Zijn kunst is regelmatig op diverse exposities te bekijkenKunst Amersfoort. Deze kunstenaar maakt dus veel eigen werk, maar werkt ook in opdracht voor zowel bedrijven als particulieren. Wanneer u meer informatie wenst over zijn kunst, lees dan zeker even verder!

Deze beeldend kunstenaar creëert zijn kunst in Amersfoort, maar dat is niet altijd zo geweest. Iliev begon zijn carrière namelijk in Bulgarije, zijn geboorteland. Hier rondde hij zijn opleiding Beeldende Kunsten met succes af en specialiseerde hij zich in monumentale beelden. Vervolgens kreeg hij diverse opdrachten van overheidsinstellingen en maakt hij meer dan 30 beelden van steen beton en marmer.

Een uitgebreid en intensief proces

Zijn carrière heeft zich sinds 1990 voortgezet in Nederland. Langzaam maar zeker ontdekken steeds meer mensen de unieke creaties van Iliev. Het onderscheidend vermogen van deze kunstenaar ligt met name in het feit dat hij de beelden zelf giet. Al tijdens het creatieve proces wordt de wijze van gieten bepaald en ook over de vorm wordt uitgebreid nagedacht. Dit resulteert in een beeld waar uw oog als vanzelf naar toe wordt getrokken.

Deze kunstenaar uit Amersfoort werkt nog steeds in opdracht voor bedrijven, maar ook voor particulieren. Maak uw wensen dus gerust kenbaar bij deze beeldhouwer. Hij denkt met u mee en vertelt u graag meer over de mogelijkheden. U kunt hem bereiken middels de contactgegevens op deze website. Ook kunt u uw contactgegevens achterlaten via het contactformulier, u ontvangt dan zo snel mogelijk een reactie.

   Contact  Beelden